Skip to content

SPONZORI

Naš projekt financiran je u potpunosti sponzorstvima i donacijama te kroz natječaje javnih tijela i organizacija.
Zahvaljujemo se svim našim sponzorima, bez kojih ovaj projekt ne bi bio ostvariv!

Električni buntovnik


Elektrificirajte se bogatom ponudom inovativnih, tehnološko naprednih električnih vozila.


Široka paleta proizvoda iz Električnog buntovnik velikom broju korisnika omogućuje obavljanje svakodnevnih radnji i
aktivnosti na ekološki i ekonomski prihvatljiviji način.

AVL-AST d.o.o.


AVL-AST stvara i implementira softverska rješenja za simulaciju, testiranje i optimizaciju svih vrsta pogonskih sustava za putnička i komercijalna vozila, te sve više naginje proizvodnji softvera i elektrifikaciji.

Podršku Udruge iskazali su putem zlatnog sponzorstva te omogućili daljnji rad i razvoj na projektu!

3D Tvornica


3D Tvornica, specijalizirana za 3D printanje i modeliranje, izradu prototipa i nabavu 3D printera, omogućili su nam podršku u formi printanja dijelova borbenih robota za sudjelovanje na FightBotics 2023.

Tokić d.o.o.


Tokić d.o.o. vodeći je trgovac dijelova i popratne opreme s više od 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.

Oni su ujedno i naši srebrni sponzori. Njihovo sponzorstvo omogućilo nam je nabavu dijelova za robota i time nam pomoglo u cilju stvaranja autonomnog i funkcionalnog robota za natjecanje RoboCup.

DOK-ING


DOK-ING je naš zlatni sponzor koji razvija i proizvodi robotske i autonomne sustave koji se upotrebljavaju u situacijama i okruženjima koja su opasna za ljude.

Studentski centar u Zagrebu


Studentski centar dao je najveću donaciju Udruzi. Oni su najvećim dijelom zaslužni za odlazak Udruge na svjetsko natjecanje u robotici i umjetnoj inteligenciji – Robocup.

Waterjet service


Još jedan naš novi sponzor je tvrtka Waterjet service d.o.o. osnovana 2020. godine s ciljem pružanja nove dimenzije rezanja vodenim mlazom. Tvrtka je pomogla Udruzi pri izradi dijelova za robota, stoga im se zahvaljujemo.

ECCOS inženjering


Naš novi brončani sponzor je tvrtka Eccos inženjering, visokotehnološka tvrtka iz Zagreba koja se bavi razvojem i implementacijom inovativnih rješenja iz područja elektrotehnike, informatike i sigurnosti.

Misija tvrtke je unaprijediti poslovanje kroz integraciju različitih sustava u cjelovita i ekonomična rješenja kroz tehnološki napredne projekte.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu


Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu donirao je novac za pomoć pri realizaciji projekta.

To je krovno predstavničko tijelo studenata čiji su članovi studenti Sveučilišta u Zagrebu. On je nepolitička, nestranačka, neprofitna i nevladina organizacija te je u svom djelovanju potpuno samostalan.

Fakultet strojarstva i brodogradnje


Fakultet strojarstva i brodogradnje jedan je od najcjenjenijih tehničkih fakulteta u Hrvatskoj. Vodeća je institucija u obrazovanju, znanosti i stručnosti u Republici Hrvatskoj, u području strojarstva, brodogradnje i zrakoplovstva.

Fakultet podržava rad naše Udruge osiguravanjem prostora za rad i financijskom pomoći. Također, katedre fakulteta nam redovito stoje na raspolaganju za pomoć pri proizvodnji, pristupu određenoj opremi, te konzultacijama.

Soing d.o.o.


SOING d.o.o. društvo  je s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i usluge. Bave se proizvodnjom ostalih proizvoda od metala. Pružili su nam uslugu proizvodnje nekih dijelova za naš robot, te su također pripomogli i novčano.

KONČAR


Novčanu pomoć dobili smo i od Grupe KONČAR.

Grupa se bavi proizvodnjom opreme i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, kao i tračničkih vozila te opreme za primjenu u području transporta i industrije. Čine ju KONČAR – Elektroindustrija (matica) te 13 ovisnih i jedna pridružena društva.

Konto d.o.o. Požega


Tvrtka Konto d.o.o. osnovana je početkom 1993. godine, te se bavi projektiranjem, razvojem i održavanjem informacijskih sustava.

Nude kompletna poslovna rješenja, ali i aplikacije za pojedinačne poslovne procese. Tvrtka je u 100% privatnom obiteljskom vlasništvu, koje je također prepoznalo potencijal u našem projektu te su ga odlučili podržati novčanom donacijom.

Microline


1989. godine osnovan je Microline, također jedan od naših sponzora koji se bavi uvozom i veleprodajom informatičke i telekomunikacijske opreme. Tvrtka nam je posudila opremu i dijelove za provedbu projekta.