Skip to content

SPONZORI

Naš projekt financiran je u potpunosti sponzorstvima i donacijama te kroz natječaje javnih tijela i organizacija.
Zahvaljujemo se svim našim sponzorima, bez kojih ovaj projekt ne bi bio ostvariv!

Fakultet strojarstva i brodogradnje


Fakultet strojarstva i brodogradnje jedan je od najcjenjenijih tehničkih fakulteta u Hrvatskoj. Vodeća je institucija u obrazovanju, znanosti i stručnosti u Republici Hrvatskoj, u području strojarstva, brodogradnje i zrakoplovstva.

Fakultet podržava rad naše Udruge osiguravanjem prostora za rad i financijskom pomoći. Također, katedre fakulteta nam redovito stoje na raspolaganju za pomoć pri proizvodnji, pristupu određenoj opremi, te konzultacijama.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu


Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu donirao je novac za pomoć pri realizaciji projekta.

To je krovno predstavničko tijelo studenata čiji su članovi studenti Sveučilišta u Zagrebu. On je nepolitička, nestranačka, neprofitna i nevladina organizacija te je u svom djelovanju potpuno samostalan.

Soing d.o.o.


SOING d.o.o. društvo  je s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i usluge. Bave se proizvodnjom ostalih proizvoda od metala. Pružili su nam uslugu proizvodnje nekih dijelova za naš robot, te su također pripomogli i novčano.

KONČAR


Novčanu pomoć dobili smo i od Grupe KONČAR.

Grupa se bavi proizvodnjom opreme i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, kao i tračničkih vozila te opreme za primjenu u području transporta i industrije. Čine ju KONČAR – Elektroindustrija (matica) te 13 ovisnih i jedna pridružena društva.

Konto d.o.o. Požega


Tvrtka Konto d.o.o. osnovana je početkom 1993. godine, te se bavi projektiranjem, razvojem i održavanjem informacijskih sustava.

Nude kompletna poslovna rješenja, ali i aplikacije za pojedinačne poslovne procese. Tvrtka je u 100% privatnom obiteljskom vlasništvu, koje je također prepoznalo potencijal u našem projektu te su ga odlučili podržati novčanom donacijom.

Microline


1989. godine osnovan je Microline, također jedan od naših sponzora koji se bavi uvozom i veleprodajom informatičke i telekomunikacijske opreme. Tvrtka nam je posudila opremu i dijelove za provedbu projekta.