Skip to content
Početna stranica » Novosti » Ipak se vrti!

Ipak se vrti!

S velikim ponosom želimo s vama podijeliti vijest da se naša Udruga plasirala na RoboCup, svjetsko natjecanje u robotici i umjetnoj inteligenciji koje će se održati od 4. srpnja 2023. do 10. srpnja 2023. godine u gradu Bordeauxu, u Francuskoj. Kvalificirali smo se u kategoriji RoboCup Middle-Size League. Ovo je velika čast i dokaz da se upornim radom i trudom mogu postići ciljevi koji su se prije činili nedostižnima.

Naši članovi su intenzivno radili (ponekad zanemarujući fakultetske obaveze 👀), bili budni do ranih jutarnjih sati, napisali stotine mailova za donacije, sve kako bi se uspjeli kvalificirati na ovo natjecanje.

Sada, nakon uspješne kvalifikacije, imamo priliku predstaviti svoje robote na svjetskoj razini. Ovo je velika prilika za nas da pokažemo što znamo i što smo postigli. Stoga, želimo se zahvaliti svim našim članovima na trudu i radu koje su uložili u pripreme za ovaj događaj. Bravo mehatroničari!

Hvala svim našim sponzorima i ljudima koji su za nas navijali jer smo zbog njih naše snove pretvorili u stvarnost. A onima koji su sumnjali u nas, možemo samo reći: “Eppur si muove”, odnosno “Ipak se vrti”.

Ostanite i dalje uz nas i pratite naše korake u pripremi za ovo natjecanje. Spremni smo i uzbuđeni pokazati što možemo!